Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
  • Extra corona maatregelen

    19 september 2020

    Het corona virus laait weer op. Dat komt vooral omdat we ons met zijn allen minder goed aan de regels zijn gaan houden. Dat heeft mogelijk niet alleen gevolgen voor ons aller gezondheid, maar ook voor onze vereniging. De gemeente is zeer frequent en streng aan het controleren en let daarbij vooral op plekken waar regelmatig veel mensen bij elkaar komen, zoals een sportcomplex. Wij hebben onze eerste waarschuwing wegens het niet voldoende handhaven van de regels al ontvangen en bij een eerstvolgende overtreding kunnen fikse boetes (vele duizenden euro’s) worden uitgedeeld of zelfs worden besloten tot het sluiten van onze kantine, sporthal of ons complex. Wij worden namelijk als vereniging gestraft als bezoekers zich niet aan de regels houden.

    Daarom hebben we extra maatregelen getroffen om te zorgen dat alle bezoekers zich nog beter aan de regels houden.

    • We hebben op meer plekken instructies opgehangen over het inchecken in de kantine (gezondheidscontrole en persoonsgegevens achterlaten), zodat de toegang niet volloopt met mensen.
    • We hebben op wedstrijddagen en drukke trainingsavonden extra mensen bij de toegang tot de kantine geplaatst. Deze vrijwilligers zorgen dat alle bezoekers de gezondheidscheck doorlopen (het checkgesprek) en een vaste zitplaats zoeken.
    • Er zullen regelmatig momenten voorkomen dat alle zitplaatsen bezet zijn. Vol is vol. Ga dan niet rondhangen, maar ga naar huis.
    • Op zondag is het buitenterras tot na de laatste wedstrijd gesloten.
    • Ieder thuisspelend team wijst een vrijwilliger/wisselspeler/ouder/begeleider aan die het publiek langs de lijn wijst op de corona-regels (afstand houden, geen spreekkoren, etc). Een corona-hesje per team is via de kantine beschikbaar.
    • Eigen leden die zich herhaaldelijk niet aan de regels houden en de instructies van onze coronavrijwilligers niet opvolgen, worden voor enige tijd uitgesloten van het bezoeken van ons sportpark (en kunnen dus ook niet trainen en/of spelen)
    • Bezoekers van buiten die zich herhaaldelijk niet aan de regels houden en de instructies van onze coronavrijwilligers niet opvolgen, worden van het sportpark verwijderd. Ook informeren wij het bestuur van het bezoekende team. In bijzondere gevallen nemen wij direct contact op met de politie.

    Jouw hulp is hierbij essentieel. We moeten dit met zijn allen doen, want de negatieve gevolgen voor KDO kunnen zeer groot zijn. Daarom verzoek ik iedereen:

    • Meld je aan bij kantine@kdo.nl als je bepaalde momenten kunt helpen als coronavrijwilliger bij het inchecken in de kantine of als toezichthouder om mensen te verzoeken voldoende afstand te houden
    • Houd je zelf altijd aan de corona regels
    • Spreek bezoekers van ons park of kantine (of dat nu KDO-leden zijn of niet) vriendelijk aan op hun gedrag als je merkt dat zij zich niet aan de regels houden.

    Alleen samen krijgen we dit voor elkaar!

Evenementen
Weer
  • 13,2°
    Zwaar bewolkt
    Paasweekend verloopt wisselend
Buienradar.nl