Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
  • Algemene Ledenvergadering 15 december, 20.00 uur

    14 november 2020

    De komende tijd zullen we nog wel geconfronteerd blijven met allerlei Corona-maatregelen. Als hoofdbestuur proberen we ondertussen zo veel als mogelijk de continuïteit van KDO te waarborgen.

    Gegeven de huidige maatregelen en de te verwachten maatregelen zoals die in de corona -routekaart van de rijksoverheid zijn opgenomen hebben we besloten de Algemene Leden Vergadering, die normaal gesproken in de loop van november in onze kantine zou plaatsvinden, te verplaatsen. Wij zijn voornemens deze ALV elektronisch te organiseren op 15 december, 20.00 uur.

    Tijdens deze Algemene Ledenvergadering zal het hoofdbestuur haar beleid van het afgelopen jaar en het beleid van de komende jaren toelichten.  De Algemene Ledenvergadering is toegankelijk voor alle leden van sportvereniging KDO vanaf 16 jaar. Gezien de bijzondere procedure dit jaar zal nadere informatie over de organisatie van deze ALV (bijv. de wijze van stemmen), alsmede de agenda en verstrekking van stukken in de volgende edities van Ons Doel en op de website worden geplaatst.

    Mocht u tegen deze wijze van vergaderen bezwaar hebben, dan kun u dit, onder vermelding van de redenen, sturen aan bestuur@kdo.nl.

    Het hoofdbestuur
Evenementen
Weer
  • 4,9°
    Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
    In het weekend zachter, wel onstabiel
Buienradar.nl