Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Avondklok: sportpark KDO sluit om 20.30 uur

  22 January 2021
  Naar aanleiding van de introductie van de avondklok om 21.00 uur komend weekend hebben we besloten dat het KDO Sportpark tot en met ten minste 9 februari iedere dag om 20.30 sluit. Alle trainingen worden uiterlijk op dat tijdstip beëindigd.

  Dat geeft alle sporters en onze beheerders de mogelijkheid voor 21.00 uur thuis te zijn. Bijna alle trainingen die op dit moment worden gegeven, passen binnen deze eindtijd. Er zijn drie trainingen die normaal tijdens dit tijdstip nog bezig zouden zijn. De survival training van 19 uur tot 21 uur wordt om 20.30 beëindigd. De beide trimgroepen (dames en heren) starten iets eerder, namelijk om 19.30 op veld 3, zodat ook zij een volwaardige training kunnen afronden.

  Graag vermelden we speciaal voor die seniorengroepen ook nog een keer de 2-tallen regel. Deze regel is ook duidelijk afgestemd met de handhavers van de gemeente Uithoorn:

  Senioren van 18 jaar en ouder mogen samen buiten sporten in groepen van maximaal 2 sporters (exclsusief trainer) als er minimaal 1,5 meter afstand tussen alle sporters en de groepen onderling wordt gehouden.
  • Er mag géén training worden gegeven aan een groep (of dat die indruk ontstaat): Dit betekent dat de 2-tallen afzonderlijk moeten opstarten, instructie en tips krijgen, etc. Er mogen géén centrale momenten ontstaan zoals een gezamenlijke opstart, wisseling of afsluiting.
  • Zorg dat er een duidelijke ruimte zit tussen de verschillende 2-tallen en dat ze onderling herkenbaar zijn.
  • Tweetallen mogen niet wisselen van samenstelling. Houd ook aandacht voor de momenten vooraf en na de training.
  Alle geldende regels tijdens de huidige lockdown voor het sporten op ons sportpark lees je hier.
Evenementen
 • Geen item(s) gevonden
Weer
 • 5,9°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Zonnig, maar niet overal
Buienradar.nl