Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • WA Verlaan Games

  15 maart 2021
  Al ruim 30 jaar organiseren we met Pasen het W.A. Verlaan toernooi, een groot toernooi voor al onze jeugdleden. Helaas mogen we ook dit jaar wegens de corona-maatregelen het WA Verlaan toernooi niet organiseren op de manier zoals we dat zouden willen. Sporters mogen immers voorlopig alleen op het eigen sportpark sporten.

  Daarom organiseren we dit jaar de WA Verlaan Games. Zaterdag 3 april 2021 bieden we alle jeugdleden tot en met 18 jaar verschillende sportieve activiteiten aan. We organiseren een uitdagend sportief circuit in twee tijdsblokken. Van 10 tot 12 uur voor de jeugd tot en met 10 jaar en van 13 tot 15 uur voor de oudere jeugd tot en met 18 jaar.

  We starten steeds met een gezamenlijke warming-up om 09.45 (ochtendsessie) en 12.45 (middag sessie).

  We doen dit in verschillende blokken om de logistiek zo in te kunnen richten dat we altijd aan alle corona maatregelen kunnen blijven voldoen.

  Vanzelfsprekend blijven alle corona-maatregelen van kracht, dus ouders of publiek is niet toegestaan. Ouders/begeleiders worden daarom vriendelijk verzocht hun kind bij de fietsenstalling naast de sporthal af te leveren.
Evenementen
Weer
 • 3,3°
  Zwaar bewolkt
  Vanuit het noorden zonovergoten!
Buienradar.nl