Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Uitnodiging voor eerste Sportcafé bijeenkomst op maandag 19 april a.s.

  7 april 2021
  Graag nodigen we je uit voor het eerste Sportcafé op maandag 19 april aanstaande. De aftrap van een reeks actieve online bijeenkomsten waarin we (nu nog online) met elkaar in gesprek gaan en plannen maken over sport en bewegen in de gemeente.

  Corien Baijens (Samenwerking EerstelijnsZorg Uithoorn) vertelt over de resultaten van de MQ-scan, Wim Verlaan (AKU) over de plannen voor een veilige sportvereniging en Frank den Butter (Legmeervogels) over het binden en boeien van vrijwilligers. Ter inspiratie krijgen we een toelichting op de manier waarop de Gemeente Gouda het sportakkoord realiseert. Onder de bezielende leiding van Richard Engelfriet proberen we samen meer nuttige initiatieven voor Uithoorn te concretiseren

  Ook zijn we benieuwd naar jouw ervaringen en suggesties. Daar kunnen anderen altijd wat van leren. En wellicht kunnen we je helpen met de realisatie van je ideeën. Door budget beschikbaar te stellen of ons netwerk in te zetten.

  Stuur deze uitnodiging daarom door aan iedereen die mee kan helpen in het realiseren van een gezond sportklimaat in de gemeente Uithoorn. Bijvoorbeeld de bestuurders en vrijwilligers in je vereniging of je collega’s op school, welzijns- of gezondheidsinstelling.

  Praktische informatie
  Datum: Maandag 19 april 2021
  Tijd: 19.30 - 21.00 uur
  Nodig: PC/laptop/mobiele telefoon met goede internetverbinding en een mobiele telefoon om (anoniem) mee te kunnen doen aan polls en interactie tijdens het webinar

  Aanmelden. Kan tot en met 18 april via een mail naar erik.leus@uithoorn.nl. Je krijgt een bevestiging per e-mail en een link voor het webinar.

  Weet je niet zeker of je aanwezig kunt zijn? Geef je dan toch op, je kunt het webinar ook na afloop terugkijken (al kun je live natuurlijk beter deelnemen aan de interactie)

  Tot 19 april!

  Met vriendelijke groet

  Erik Leus                                             
  Beleidsadviseur Sport Gemeente Uithoorn 

  Andy Verstelle
  Aanjager Sportakkoord Uithoorn
Evenementen
Weer
 • 3,5°
  Zwaar bewolkt
  Vanuit het noorden zonovergoten!
Buienradar.nl