Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Zomersporten bij KDO

  3 juni 2021
  Zomersporten bij KDO

  Als gevolg van de aankomende versoepelingen kunnen we we meer sporten. Iedere afdeling van KDO probeert, in samenwerking met de diverse sportbonden,  zijn eigen programma, aan te kunnen bieden. De komende weken zijn er in ieder geval de volgende activiteiten:

  Regiocup voetbal

  Vanaf 5 juni start de KNVB Regiocup voor jeugdvoetballers. We zijn blij mee dat het eindelijk weer mag: het spelen van echte wedstrijden tegen gelijkwaardige teams van andere verenigingen. En dat is natuurlijk waar voetballers het meeste plezier aan beleven! 

  De KNVB Regiocup wordt gespeeld in de volgende speelweekenden: 5/6 juni, 12/13 juni, 19/20 juni en 26/27 juni. 

  Het volledige programma vind je hier en op voetbal.nl.

  Helaas gelden de versoepelingen rondom het spelen van wedstrijden alleen voor jeugdteams tot en met de O18 (formeel hanteert de Rijksoverheid t/m 17 jaar), wat inhoudt dat de Regiocup niet door kan gaan voor de O19 teams. 

  Alternatieve competitie van start voor de jeugd (handbal)

  De alternatieve competie voor de handbal tot en met de A-competitie zal plaatsvinden vanaf 12 juni. Voor senioren vindt deze alternatieve competitie niet plaats. 

  Het wedstrijdprogramma staat in de handbalNL app.

  Beachvoetvolleytoernooi

  Net als vorige zomer proberen we, samen met Legmeervogels, Amstelhof en de gemeente een beachvoetvolleytoernooi voor senioren en O19 teams te organiseren op het terrein voor Amstelhof. Uiteraard gaat dat pas plaatsvinden bij voldoende animo en wanneer dit toegestaan is (hopelijk in de maand juli). We houden jullie op de hoogte.

  Zomeropening sportpark

  Wegens alle beperkingen het afgelopen jaar heeft het hoofdbestuur besloten deze zomer het sportpark niet te sluiten, zodat onze leden ook gedurende de zomermaanden gebruik kunnen maken van de faciliteiten. Wel vindt het parkonderhoud plaats; zo wordt het hoofdveld vervangen, dus graag de afgezette gebieden niet betreden!