Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Coronakorting contributie 2021 - 2022

  21 juni 2021
  Coronakorting contributie 2021 - 2022

  Na een lange periode van corona-maatregelen waardoor we maar beperkt hebben kunnen sporten, kijken we uit naar een sportjaar zonder beperkingen. We hopen na de zomer onze sportactiviteiten als vanouds te kunnen oppakken.  

  Het afgelopen seizoen heeft een groot deel van onze leden slechts beperkt kunnen sporten, terwijl iedereen de volledige contributie heeft betaald. De mate waarin gesport kon worden was voor iedereen anders, met verschillen tussen jong en oud, binnen en buiten, teamsport en individuele sport. Zo was voor onze jeugdleden, ondanks het stoppen van de competitie, nog veel mogelijk, konden volwassen buitensporters in teamverband beperkt sporten en de leden van onze teamsporten in de zaal hebben bijna niet kunnen sporten. Leden van de individuele buitensporten Trimmen en Survivalrun konden onder voorwaarden blijven sporten en voor de leden van DAG werden online lessen georganiseerd. 

  Financieel was het afgelopen jaar een bijzonder jaar. Want al blijven de contributie inkomsten op peil, de overige inkomsten, met name die uit de kantine waren bijna nul. En ook het merendeel van de kosten voor personeel, trainers en onderhoud van het complex liepen door. Maar door scherp financieel management, waaronder het zo veel als mogelijk gebruik maken van de beschikbare corona subsidies, verwachten we een positief financieel resultaat over het afgelopen seizoen. Dat roept de vraag op of we geen contributie kunnen terugbetalen aan de leden.  

  Het hoofdbestuur heeft besloten geen contributie terug te betalen, maar in plaats van daarvoor een korting toe te passen op de lidmaatschapscontributie voor het komende seizoen. Op die manier doen we aan ledenbinding en stimuleren we mensen te blijven sporten.  

  Naast de mate waarin het afgelopen seizoen gesport kon worden hebben we ook de administratieve uitvoerbaarheid voor de ledenadministratie in de overwegingen meegenomen. Dit heeft geleid tot de volgende kortingen: 

  Zaalvoetbal, Volleybal, Handbal zaal50% korting
  Handbal (incl. A-jeugd) zaal en buiten30% korting
  Voetbal, Handbal buiten25% korting
  DAG20% korting
  Trimmen, SurvivalGeen korting
  JeugdledenGeen korting

  De korting wordt toegepast op niet-jeugdleden die lid waren in het seizoen 2020 – 2021 en geldt alleen voor het seizoen 2021 - 2022. Ook voor leden die al opgezegd hebben, maar deze opzegging voor 15 augustus tenietdoen, geldt de korting. Voor alle nieuwe leden geldt dat zij het volledige contributiebedrag betalen.  


  Wij wensen iedereen een fantastische en gezonde zomer en zien uit elkaar in het nieuwe seizoen weer te ontmoeten! 

Evenementen
Weer
 • 7,8°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Zondag vriendelijk, daarna herfstachtig weer.
Buienradar.nl