Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Corona update 26 juni

  18 juni 2021
  Corona update 26 juni
  Het vaccineren tegen corona gaat hard. Er zijn al ruim 13 miljoen prikken gezet. We zien dit terug in de besmettingscijfers en in het aantal mensen dat met Covid-19 in het ziekenhuis zijn opgenomen. Deze cijfers dalen nu snel. De meeste maatregelen zijn daarom niet meer nodig. Het kabinet heeft dan ook besloten om stap 4 van het openingsplan te zetten en zelfs te vergroten. Vanaf 26 juni zijn alle deuren open, waarbij anderhalve meter afstand de allesbepalende norm blijft.

  Vanaf 26 juni zijn ons sportpark, de kantine, sporthal en kleedkamers daarom weer open volgens de normale openingstijden. Wel blijft de 1.5 meterregel van kracht. Een vaste zitplaats is verplicht.

  Voor de kantine betekent dit dat we alle stoelen en tafels op ongeveer 1,5 meter plaatsen waardoor er ongeveer 100 mensen binnen kunnen zitten. Ook het buitenterras blijft voorlopig geopend. 

  Voor de kantine en het terras blijven gezondheidscheck en registratie verplicht.

  Amateurwedstrijden zijn vanaf 26 juni voor iedereen weer toegestaan. Ook met publiek, zij moeten wel anderhalve meter afstand van elkaar houden.

  Alle basisregels gelden nog steeds.

  Dit bericht is voor het laatst aangepast op 18 juni 2021, 21.00 uur.
Evenementen
Weer
 • 8,4°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Zondag vriendelijk, daarna herfstachtig weer.
Buienradar.nl