Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
  • AH Jos van den Berg breidt sponsoring uit

    22 augustus 2021
    AH Jos van den Berg was al als shirtsponsor verbonden aan de voetbal- en handbaljeugd tot en met 13 jaar en als hoofdsponsor van het WA Verlaan toernooi. Afgelopen week heeft Jos van den Berg dit contract verlengd en zelfs uitgebreid. Voortaan is hij ook hoofdsponsor van de jongens voetbalteams Onder15, Onder17 en Onder19. Deze teams worden volledig uitgerust met tenues en trainingspakken voorzien van het AH Jos van den Berg logo. Ook de begeleidende staf van deze teams lopen in coachjassen voorzien van het AH Jos van den Berg logo.

    Onder het toeziend oog van Martin de Roij, voorzitter van de afdeling voetbal, ondertekenen Jos van den Berg en Andy Verstelle, voorzitter sv KDO, de overeenkomst die de sympathieke ondernemer voor nog eens drie jaar als hoofdsponsor aan de KDO-jeugd verbindt. 

    Jos is al jaren verbonden als jeugdsponsor aan KDO. "Al toen ik zo'n vijftien jaar geleden in De Kwakel kwam wonen, ben ik de jeugd gaan sponsoren. Ik ben een groot sportfan en kom, als mijn werkzaamheden het toestaan, altijd graag in het weekend kijken hoe de lokale jeugd op het KDO-sportpark geniet van het sporten. Bij KDO vind ik het altijd goed geregeld, ook in de afstemming en communicatie met mij als sponsor. Dat schept een wederzijdse band". 

    "We zijn enorm blij met een sponsor als Jos", aldus Andy Verstelle. "Jos is enorm betrokken bij de lokale gemeenschap en ondersteunt veel lokale verenigingen met diverse akties, zoals bijvoorbeeld nu Sparen-bij-Jos, waar wij natuurlijk ook aan meedoen. Het feit dat hij zo betrokken is bij KDO dat hij zijn bestaande sponsoring verder uitbreidt, is iets waar we best trots op zijn."
Evenementen
Weer
  • 8,7°
    Zwaar bewolkt
    Fris weekend
Buienradar.nl