Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Rabobank ClubSupport 2021

  3 oktober 2021
  Rabobank ClubSupport 2021

  Een aandeel in elkaar, dat is het idee achter de Rabobank. Een deel van de winst van de Rabobank wordt besteed aan projecten die van belang zijn voor de lokale gemeenschap. Eén van de initiatieven is de Rabo ClubSupport.

  Alle leden van de Rabobank krijgen een mail over deze actie waarin ze worden uitgenodigd te stemmen op verenigingen of stichtingen in de regio. Een lid mag drie stemmen uitbrengen, op drie verschillende verenigingen of stichtingen.

  Nog geen lid van de Rabobank maar wel een bankrekening bij de Rabobank? Lid worden kan nu heel makkelijk via de Rabo app (bij ‘zelf regelen’). Doe dit snel, dan kun je ook stemmen en zo je club(s) financieel ondersteunen!

  Ieder lid van Rabobank Regio Schiphol kan 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende organisaties in de regio Schiphol (Uithoorn, Aalsmeer, Hoofddorp en Nieuw-Vennep). Laat je stem gelden in de Rabobank ClubSupport Actie, vanaf 4 tot en met 25 oktober kun je je stem uitbrengen.

  Denk bij het uitbrengen van uw stem aan KDO ook aan de andere (Kwakelse) verenigingen en stichtingen zoals Stichting Dorpshuis De Kwakel, Toneelvereniging Genesius, stichting Feestcomité De Kwakel, Sport & Spel, Stichting De Kwakel Toen & Nu, KBO De Kwakel, stichting Thamer Thuis!

Evenementen
Weer
 • 8,0°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Zondag vriendelijk, daarna herfstachtig weer.
Buienradar.nl