Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Toegang sportpark en parkeren

  1 november 2021
  Toegang sportpark en parkeren
  Ons sportpark heeft drie ingangen, aan de Vuurlijn, via het bruggetje achter de Fresialaan en via de Evenementenlaan. Steeds vaker krijgen we klachten van bewoners in De Kuil dat bezoekers met hun auto de straat of een garage blokkeren of als gekken door de Fresialaan rijden.
  Daarom doen wij een dringende oproep aan iedereen die met de auto komt deze te parkeren op het parkeerterrein aan de Vuurlijn. Zolang de werkzaamheden aan de Vuurlijn niet zijn afgerond is het in het weekend ook mogelijk te parkeren aan het eind van de evenementenlaan op het evenemententerrein. Hierdoor vergroten we de verkeersveiligheid voor iedereen maar zeker ook voor onze jeugdleden die via de Kuil op de fiets of lopend naar ons sportpark komen.
  Nu de coronamaatregelen het niet meer noodzakelijk maken dat we aparte in- en uitgangen hanteren, gaat het hek bij het bruggetje achter de Fresialaan ’s avonds weer om 19.15 dicht. Zo kunnen de kinderen die tot 19.00 uur trainen nog via het bruggetje naar huis.  Hierdoor beperken we de geluidsoverlast voor de bewoners in De Kuil.
Evenementen
Weer
 • 8,4°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Zondag vriendelijk, daarna herfstachtig weer.
Buienradar.nl