Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Coronamaatregelen per 13 november

  13 november 2021
  Coronamaatregelen per 13 november

  Iedereen mag sporten, maar er is geen publiek toegestaan.

  Het coronatoegangsbewijs is vanaf 6 november in de sport verplicht bij sportbeoefening op binnensportslocaties vanaf 18 jaar. Dit geldt voor lessen, trainingen, recreatief sporten en bij wedstrijden.

  Training, les of wedstrijd in de gymzaal of sporthal.

  Voor alle sporters en toeschouwers ouder dan 18 jaar is een coronatoegangsbewijs verplicht. Publiek is niet toegestaan.

  Kleedkamers, zowel binnen als buiten.

  Voor alle sporters en toeschouwers ouder dan 18 jaar is een coronatoegangsbewijs verplicht. Publiek is niet toegestaan.

  Kantine

  Als je ouder dan 18 jaar bent, heb je een coronatoegangsbewijs nodig om binnen te komen.
  Toegang tot de kantine is echter alleen voorbehouden aan sporters en/of begeleiders die op dezelfde dag een training of wedstrijd hebben.

  Zitplaatsen zijn verplicht.

  Voor afhalen is geen coronatoegangsbewijs noodzakelijk, maar volstaat een mondkapje. Je moet dan het afgehaalde eten of drinken buiten op de begane grond nuttigen.

  De kantine sluit uiterlijk 20.00 uur, dit geldt ook voor vergaderingen.


  Toegang tot het sportpark

  Tijdens onze openingstijden is het sportpark voor alle sporters toegankelijk. Voor het buiten sporten is geen coronatoegangsbewijs verplicht. Voor wie naar binnen wil (kleedkamer, sporthal, gymzaal of kantine) is een coronatoegangsbewijs verplicht vanaf 18 jaar.

  Toeschouwers zijn niet toegestaan.

  Oproep aan KDO - leden en bezoekers


  KDO ondersteunt uiteraard het doel van de maatregelen die erop gericht zijn de Corona besmettingen in te dammen. Tegelijkertijd kent ons clubgebouw veel toegangsmogelijkheden en is het organisatorisch een lastige opgave om de uitvoering van de maatregelen waterdicht te krijgen.

  Wij doen om die reden een beroep op alle leden en bezoekers die ons sportpark betreden ons te helpen dit in goede banen te leiden.

  Meehelpen houdt in dat u zich ook zonder controle aan de richtlijnen houdt. Meehelpen betekent ook dat u ons helpt bij het uitvoeren van de controles.
  Op deze pagina - Vacatures CTB - lees je voor welke momenten we nog vrijwilligers zoeken die helpen bij het controleren van de coronatoegangsbewijzen.

  En niet in discussie gaat over nut en noodzaak van deze maatregelen met de personen die door KDO worden ingezet het beleid te handhaven. Dit zijn vrijwilligers en mede-clubgenoten.

  Laten we er ondanks de maatregelen samen het beste van maken.

  Met sportieve groet,

  Hoofdbestuur sv KDO