Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Inspirerende avond voor al onze trainers en coaches!

  9 november 2021
  Inspirerende avond voor al onze trainers en coaches!

  Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar! Veel trainers en coaches herkennen dat. En wat doe je dan? Daarover gaat de humoristische voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’, die in het Sportcafé op maandagavond 6 december 2021 in Uithoorn te zien is. Meld je nu aan, want dit mag je niet missen!

  In de voorstelling zien we een coach die een positievere aanpak probeert bij zijn team. Ook bij zijn zoon die in zijn team zit. Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn…

  Een voorstelling vol met herkenbare situaties voor iedereen die kinderen begeleidt! Deels gebaseerd op ‘Wel winnen, hè!’, die in het verleden ook in onze regio met veel succes te zien was.

  De uitvoering op 6 december aanstaande is voor al onze trainers en coaches (maar is ook leuk en interessant voor bestuurders, technische commissie en communicatieleden). Het sportcafé vindt plaats in de kantine van Legmeervogels. De inloop is vanaf 19.15 uur, het Sportcafé zelf is van 19.30 tot 21.00 uur.

  De toegang is gratis. Wel moet je van overheidswege een coronatoegangsbewijs hebben. Ook moet je je van tevoren aanmelden. Dat kun je snel en gemakkelijk doen via: www.datschietlekkeropzo.nl. Daar is ook meer informatie te vinden.

  Tot 6 december! En uh…. vraag aan andere trainers en coaches of zij ook meegaan, dan maken we er een gezellige avond van met z’n allen.