Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Avondsluiting en strengere maatregelen overdag

  27 november 2021
  Avondsluiting en strengere maatregelen overdag

  Het aantal coronabesmettingen is nog nooit zo hoog geweest als in de laatste weken. In het hele land is de toegang tot de zorg in gevaar. Daarom grijpt het kabinet in, met strengere maatregelen. Om zo het aantal coronabesmettingen terug te dringen en verdere overbelasting van de zorg te voorkomen. De maatregelen zijn erop gericht om het aantal contactmomenten per dag sterk te verminderen. Daarbij gaat het dagelijks leven overdag (school, werk, sport et cetera) door, maar wel met aanvullende regels. In de avond is bijna alles gesloten.

  Deze maatregelen gaan in op zondag 28 november om 05.00 uur. Ze gelden in ieder geval tot 19 december 2021. De situatie wordt op dinsdag 14 december 2021 opnieuw beoordeeld.

  Bij KDO betekent dit dat we de volgende maatregelen hebben ingevoerd:

  Openingstijden

  Het sportpark sluit iedere dag om 17.00 uur. Na dat tijdstip zijn de sporthal, gymzaal, kleedkamers en de kantine gesloten. Er vinden na 17.00 geen trainingen of wedstrijden meer plaats.

  Anderhalve meter afstand houden en mondkapjesplicht

  Het is overal en altijd, behalve tijdens het sporten, voor iedereen vanaf 18 jaar verplicht anderhalve meter afstand tot anderen te houden. Ook bij het omkleden en in de kantine.

  Zodra je je binnen verplaatst, om iets te halen of naar de WC te gaan is een mondkapje voor iedereen vanaf 13 jaar verplicht.

  Training, les of wedstrijd in de gymzaal of sporthal tot uiterlijk 17.00 uur

  Voor alle sporters ouder dan 18 jaar is een coronatoegangsbewijs verplicht. Publiek is niet toegestaan.

  Kleedkamers, zowel binnen als buiten tot uiterlijk 17.00 uur

  Voor alle sporters ouder dan 18 jaar is een coronatoegangsbewijs verplicht. Publiek is niet toegestaan. 

  Kantine

  Als je ouder dan 18 jaar bent, heb je een coronatoegangsbewijs nodig om binnen te komen. Zitplaatsen zijn verplicht. Het is verplicht altijd 1,5 meter afstand te houden tot anderen. We hebben de zitplaatsen daarom (opnieuw) op 1,5 meter afstand geplaatst. Als je je verplaatst, bijvoorbeeld om iets te drinken te halen of om naar de WC te gaan is een mondkapje verplicht

  Voor afhalen is geen coronatoegangsbewijs noodzakelijk, maar volstaat een mondkapje. Je moet dan het afgehaalde eten of drinken buiten op de begane grond nuttigen.

  De kantine sluit uiterlijk 17.00 uur.

  Toegang tot het sportpark

  Tijdens onze openingstijden is het sportpark voor alle sporters toegankelijk. Voor het buiten sporten is geen coronatoegangsbewijs verplicht. Voor wie naar binnen wil (kleedkamer, sporthal, gymzaal of kantine) is een coronatoegangsbewijs verplicht vanaf 18 jaar.

  Toeschouwers zijn niet toegestaan.


  GEZOCHT: Ook voor de komende weken zoeken we nog vrijwilligers om te helpen bij de CTB-controle. Kijk hier voor welke momenten we nog mensen zoeken.


  Oproep aan KDO - leden en bezoekers


  KDO ondersteunt uiteraard het doel van de maatregelen die erop gericht zijn de Corona besmettingen in te dammen. Tegelijkertijd kent ons clubgebouw veel toegangsmogelijkheden en is het organisatorisch een lastige opgave om de uitvoering van de maatregelen waterdicht te krijgen.

  Wij doen om die reden een beroep op alle leden en bezoekers die ons sportpark betreden, ons te helpen dit in goede banen te leiden.

  Meehelpen houdt in dat u zich ook zonder controle aan de richtlijnen houdt.

  En niet in discussie gaat over nut en noodzaak van deze maatregelen met de personen die door KDO ingezet worden om het beleid te handhaven. Dit zijn vrijwilligers en mede-clubgenoten.

  Laten we er ondanks de maatregelen samen het beste van maken.

  Met sportieve groet,

  Hoofdbestuur sv KDO
Evenementen
Weer
 • 4,0°
  Zwaar bewolkt
  Vanuit het noorden zonovergoten!
Buienradar.nl