Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Meer ruimte voor buitensporten jongeren.

  6 januari 2022
  Sinds 19 december gelden zeer strenge regels voor het sporten op ons sportpark. Maar vanaf 11 januari 2022 mogen jongeren tot en met 17 jaar tot 20.00 sporten. Dit betekent dat vanaf dat moment de volgende maatregelen gelden:

  Sporthal, gymzaal, kleedkamers en kantine zijn gesloten.

  Alle lessen, trainingen en wedstrijden in de binnenruimten zijn dus voorlopig niet mogelijk.

  Volwassenen: maximaal 2 personen

  Voor volwassenen vanaf 18 jaar is sporten toegestaan met maximaal 2 personen (exclusief instructeur) en op 1,5 meter afstand. Instructeurs mogen zich niet van groep naar groep bewegen.

  Buitensporten is mogelijk tussen 05.00 en 17.00 uur.

  Kinderen: trainen en wedstrijden binnen KDO

  Kinderen tot en met 17 jaar mogen sporten tussen 05.00 en 20.00 (tot 11 januari tot 17.00 uur). Zowel trainingen als wedstrijden onderling met teams van KDO. Tijdens het sporten hoeven zij geen 1,5 meter afstand te houden. 

  Toeschouwers zijn niet toegestaan.

  Toiletten en ballenhokken zijn toegankelijk met mondkapje.

  Anderhalve meter afstand houden

  Het is voor iedereen vanaf 18 jaar op het gehele complex verplicht anderhalve meter afstand tot anderen te houden.

  Openingstijden

  Het sportpark sluit iedere dag om 20.00 uur.

  Schoolgymnastiek

  Onze sporthal wordt ook gebruikt voor schoolgymnastiek. De gymles is een wettelijk verplicht onderdeel van het onderwijs. Nu de scholen weer open gaan, wordt onze sporthal voor de gymles een locatie met onderwijsfunctie en mogen er wel schoolgymlessen plaats vinden. Voor KDO (en andere) activiteiten blijft de hal helaas tot nader order gesloten.

  Oproep aan KDO - leden en bezoekers


  KDO ondersteunt uiteraard het doel van de maatregelen die erop gericht zijn de Corona besmettingen in te dammen. Tegelijkertijd kent ons clubgebouw veel toegangsmogelijkheden en is het organisatorisch een lastige opgave om de uitvoering van de maatregelen waterdicht te krijgen.

  Wij doen om die reden een beroep op alle leden en bezoekers die ons sportpark betreden, ons te helpen dit in goede banen te leiden.

  Meehelpen houdt in dat u zich ook zonder controle aan de richtlijnen houdt.

  En niet in discussie gaat over nut en noodzaak van deze maatregelen met de personen die door KDO ingezet worden om het beleid te handhaven. Dit zijn vrijwilligers en mede-clubgenoten.

  Laten we er ondanks de maatregelen samen het beste van maken.

  Met sportieve groet,

  Hoofdbestuur sv KDO