Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
  • Alles gaat weer open in 2 stappen

    15 februari 2022

    Het aantal coronabesmettingen is hoog, veel mensen zitten thuis in isolatie of quarantaine. Ondanks de hoge besmettingscijfers, blijft het aantal ziekenhuisopnames stabiel. We zijn beter tegen het virus bestand, door vaccinaties en boosterprikken en de opgebouwde immuniteit. Dus Nederland gaat weer open. Alleen niet in 1 keer. Maar in stappen. Het zijn wel grote stappen en we zetten ze snel achter elkaar. Voor KDO betekenen dit twee stappen.


    Stap 1: 18 februari

    De kantine is weer open tot 00.00 uur. Wel blijft tot 25 februari nog het corona toegangsbewijs gelden om toegang te krijgen tot de kantine, sporthal, gymzaal en kleedkamers. 

    Eenmaal binnen is een mondkapje, zitplaatsen en 1,5 meter afstand houden niet meer verplicht.

    Stap 2: 25 februari

    Vanaf 25 februari is heel KDO voor iedereen vrij toegankelijk. Ook het coronatoegangsbewijs is dan niet meer nodig.

    Oproep aan KDO - leden en bezoekers


    KDO ondersteunt uiteraard het doel van de maatregelen die erop gericht zijn de Corona besmettingen in te dammen. Tegelijkertijd kent ons clubgebouw veel toegangsmogelijkheden en is het organisatorisch een lastige opgave om de uitvoering van de maatregelen waterdicht te krijgen.

    Wij doen om die reden een beroep op alle leden en bezoekers die ons sportpark betreden, ons te helpen dit in goede banen te leiden.

    Meehelpen houdt in dat u zich ook zonder controle aan de richtlijnen houdt.

    En niet in discussie gaat over nut en noodzaak van deze maatregelen met de personen die door KDO ingezet worden om het beleid te handhaven. Dit zijn vrijwilligers en mede-clubgenoten.

    Laten we er ondanks de maatregelen samen het beste van maken.

    Met sportieve groet,

    Hoofdbestuur sv KDO
Evenementen
Weer
  • 16,2°
    Zwaar bewolkt
    Vanmiddag vanuit het zuiden buien
Buienradar.nl