Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Een zonnig en sportief WA Verlaantoernooi!

  19 april 2022
  Een zonnig en sportief WA Verlaantoernooi!

  We kijken terug op een zonnig en sportief WA Verlaantoernooi, dat afgelopen paasweekend bij KDO plaatsvond. Op paaszaterdag was de jeugd van de handbal en de voetbal actief op ons sportpark. Maandag was het de beurt aan de turnafdeling van afdeling Dance Aerobics en Gym. 

  De handbal- en de voetbaljeugd verwelkomden in totaal meer dan 1000 deelnemers op ons sportpark aan de Vuurlijn van vele handbal- en voetbalverenigingen uit de regio. In poules van vier teams werden wedstrijdjes gespeeld, waarbij sportplezier uiteraad voorop stond. De handbaljeugd van KDO deed mee in de leeftijdscategorieën C- t/m F-jeugd, de voetbal van trainingsgroep t/m JO13. Ook de G-voetbaljeugd was van de partij.

  Voor elk deelnemende team stond na de wedstrijden een beker klaar tijdens de prijsuitreiking. Ook ging elk team op de foto, die zij als aandenken mee naar huis kregen. 

  De toernooicommissie kijkt terug op een geslaagde dag met prachtig weer. Vele vrijwilligers waren actief om de wedstrijden en alles daaromheen in goede banen te leiden. Met als resultaat veel tevreden bezoekers en verenigingen, zo blijkt uit de reacties die de toernooicommissie heeft gekregen!

  Maandag, op tweede paasdag, was de turnwedstrijd van de afdeling DAG. Het was een onderlinge wedstrijd waarbij de deelnemers werden ingedeeld op niveau.

  De foto's van het WA Verlaantoernooi 2022 vind je op de facebookpagina van KDO handbal.

Evenementen
Weer
 • 19,4°
  Zwaar bewolkt
  Onweersbuien; morgen veel regen!
Buienradar.nl