Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
  • Stem op KDO | Rabo Club Support

    12 september 2022
    Stem op KDO | Rabo Club Support

    Een aandeel in elkaar, dat is het idee achter de Rabobank. Een deel van de winst van de Rabobank wordt besteed aan projecten die van belang zijn voor de lokale gemeenschap. Eén van de initiatieven is de Rabo ClubSupport.

    Alle leden van de Rabobank krijgen een mail over deze actie waarin ze worden uitgenodigd te stemmen op verenigingen of stichtingen in de regio. Een lid mag drie stemmen uitbrengen, op drie verschillende verenigingen of stichtingen.

    Nog geen lid van de Rabobank maar wel een bankrekening bij de Rabobank? Lid worden kan nu heel makkelijk via de Rabo app (bij ‘zelf regelen’). Doe dit snel, dan kun je ook stemmen en zo je club(s) financieel ondersteunen!

    Ieder lid van Rabobank Regio Schiphol kan 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende organisaties in de regio Schiphol (Uithoorn, Aalsmeer, Hoofddorp en Nieuw-Vennep). Laat je stem gelden in de Rabobank ClubSupport Actie, vanaf 5 tot en met 27 september kun je je stem uitbrengen.

    De opbrengst die KDO dit jaar ontvangt van de Rabobank ClubSupport Actie komt ten goede aan het beachpark en voor de aanschaf van de materialen van de diverse beachsporten.

    Denk bij het uitbrengen van uw stem aan KDO ook aan de andere (Kwakelse) verenigingen en stichtingen zoals Stichting Dorpshuis De Kwakel, Toneelvereniging Genesius, stichting Feestcomité De Kwakel, Sport & Spel, Stichting De Kwakel Toen & Nu, KBO De Kwakel, stichting Thamer Thuis!

Evenementen
Weer
  • 5,3°
    Zwaar bewolkt
    Plaatselijk een bui en koud
Buienradar.nl