Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Gratis proeflessen | Sporthopper

  12 september 2022
  Gratis proeflessen | Sporthopper
  Op 10 september werd de eerste Sporthopper uitgereikt aan Jip, leerling van de Kwikstaart. De Sporthopper is een set van vouchers, om gratis sporten uit te proberen, als aftrap van de campagne om kinderen in Uithoorn en De Kwakel meer te laten sporten. Want alle kinderen in de gemeente Uithoorn moeten de kans krijgen om te sporten. Op een club die bij ze past. Sport versterkt je gezondheid en de ontwikkeling van je lijf. Sporters hebben meer energie, meer uithoudingsvermogen en zijn minder vaak ziek. Sport maakt je ook mentaal sterker. Het is goed voor je zelfvertrouwen; alleen of met je team leer je te gaan voor de winst, én je leert om te gaan met verliezen.

  Daarom bieden 9 sportverenigingen, samen met het Sportakkoord van Uithoorn, Sporthopper aan. Met de Sporthopper kunnen de kinderen gratis meesnuffelen met sportactiviteiten in het sportseizoen 2022 – 2023. Per sport kunnen zij 3 keer meedoen. Zo kan ieder kind ontdekken welke sport goed bij hem of haar past. Vindt het kind een sport leuk, maar vormen de kosten voor contributie, sportkleding en vervoer een te grote drempel? Dan kunnen deze kosten eventueel worden betaald via het Jeugdfonds Sport en Cultuur.

  Namens KDO doen de afdelingen Voetbal, Handbal en Survivalrun mee. Ken jij iemand die nog geen lid is van KDO, maar ook graag eens mee wil trainen om te kijken of een van onze sporten iets is? Lees dan snel verder op onze website voor meer informatie.

  Meer informatie proeflessen.


Evenementen
Weer
 • 14,0°
  Zwaar bewolkt en regen
  Blijvend wisselvallig, maar wel zachter
Buienradar.nl