Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • KDO viert jubileum

  3 oktober 2022
  KDO viert jubileum

  Al in 2020 bestond KDO 75 jaar, wat toen op 1,5 meter afstand in beperkte kring kon worden gevierd. Na het loslaten van de corona maatregelen is de KDO-feestcommissie direct begonnen met de voorbereidingen van het feestweekend voor alle vrijwilligers, leden en sponsoren. Dat feest is het weekend van 30 september gevierd met een grote drieklapper.

  Op vrijdagavond trapten de jeugdleden het feest af. Voor de basisschooljeugd was er een fijne disco in de kantine waar honderden kinderen enorm veel plezier aan beleefden. Voor de G-jeugd was er een penalty bokaal en de tieners werden “afgebeuld” op het survivalparcours van KDO. Zaterdagavond barstte het feest echt los met een groot feest voor volwassen leden, vrijwilligers en sponsoren. De kantine was feestelijk versierd in de clubkleuren met aandacht voor alle sporten waar KDO onderdak aan biedt. De verrassing van de avond was een overzichtsvideo van 75 jaar KDO, waarin ook het door studio Bram Bam ontworpen jubileumkunstwerk werd toegelicht. De video vind je hier.

  Op zondag middag werd het jubileumweekend afgesloten met een sportieve middag. De eerste elftallen dames handbal en heren voetbal speelden tegelijkertijd hun wedstrijd en het sportpark was dan ook gevuld met honderden toeschouwers. Zij genoten van twee zeer spannende wedstrijden (27-21 en 2-2). Ook die middag had de feestcommissie voor een verrassing gezorgd. Tijdens de rust van de voetbalwedstrijd werd het Kwakels volkslied gezongen door Cor Onderwater en Daan Bartels, daarbij begeleid door muziekvereniging Tavenu. Het bleef die middag nog lang gezellig bij KDO.