Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Korting op je zorgverzekering

  16 november 2022
  Korting op je zorgverzekering
  Recentelijk hebben we een sponsorovereenkomst afgesloten met zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid. Dit levert niet alleen sv KDO sponsorinkomsten op, maar dat biedt ook voor onze leden een voordeel.

  Sportief voordeel voor onze leden
  Door deze samenwerking krijg je als lid van sv KDO 7% korting op de meeste aanvullende verzekeringen van Zorg en Zekerheid. Daarnaast heeft deze regionale zorgverzekeraar een aantrekkelijk en ruim aanbod voor leden van een sportvereniging. Zo krijgen verzekerden van 18 jaar en ouder die de aanvullende verzekering ‘Gemak Regio’ hebben, € 25,- terug van de jaarlijkse contributiekosten aan hun sportvereniging. Daarnaast krijgen verzekerden onder de 18 jaar die verzekerd zijn via de aanvullende verzekering ‘GeZZin’ (niet bij GeZZin Compact), € 50 van hun contributiekosten vergoed.

  Cash voor de club 
  Ook sv KDO profiteert als je - via de club - een zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid afsluit. Naast een startvergoeding ontvangt de club € 50,- voor het werven van een nieuwe klant en € 10,-voor elke bestaande klant. 

  Wil je via sv KDO een verzekering afsluiten bij Zorg en Zekerheid?
  Ga naar 
  http://www.zorgenzekerheid.nl/sportclubbereken je premie en sluit direct je zorgverzekering voor 2023 af. 

  Op deze pagina kan je ook je bestaande verzekering bij Zorg en Zekerheid overzetten naar de KDO - collectiviteit. Ook in dat geval krijg je een deel van je contributie terug.

  Win-win met je zorgverzekering 
  Extra leuk: Zorg en Zekerheid verloot een gratis jaarlidmaatschap onder de nieuwe verzekerden die via een van de sportverenigingen in de regio zijn binnengekomen. De winnaar wordt in 2023 bekendgemaakt.

Evenementen
Weer
 • 19,9°
  Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder)
  Veel zon, in vooral het Waddengebied wolkenvelden
Buienradar.nl