Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Wij verhogen de prijzen niet

  31 januari 2023
  Wij verhogen de prijzen niet
  Ook bij KDO zijn wij de afgelopen maanden geconfronteerd met sterk stijgende inkoopprijzen. Al onze toeleveranciers hebben de prijzen verhoogd (en soms zelfs sterk verhoogd). Toch heeft het Hoofdbestuur besloten de prijzen in de kantine nu niet te verhogen. Hier hebben we een aantal redenen voor. De allerbelangrijkste is dat we de huidige prijzen al hoog genoeg vinden.

  We vinden het belangrijk dat onze leden voor of na een training of wedstrijd gezellig in de kantine samenkomen, want ook dat sociale samenzijn is onderdeel van onze verenigingscultuur. En we maken ons zorgen dat dit, bij het steeds maar doorvoeren van prijsstijgingen, voor velen niet meer haalbaar is. En dan zouden we niet alleen die belangrijke sociale component van onze vereniging missen, maar lopen op termijn de kantine opbrengsten ook terug. Waardoor we alsnog prijzen of contributies moeten verhogen om financieel rond te komen. En dat willen we per se niet.
  We hopen dat, door dit besluit, het voor iedereen mogelijk blijft onze kantine te bezoeken en te genieten van het gezelschap, de verbondenheid en natuurlijk de hapjes en drankjes van Rene, Carlo en alle andere horeca medewerkers. 
Evenementen
Weer
 • 15,6°
  Zwaar bewolkt
  Vanmiddag opnieuw regen- en onweersbuien
Buienradar.nl