Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Vanaf nu verkrijgbaar: Ons eigen gebrouwen KDO Bier

  15 juni 2023
  Vanaf nu verkrijgbaar: Ons eigen gebrouwen KDO Bier
  We vinden het belangrijk dat onze leden voor of na een training of wedstrijd gezellig in de kantine samenkomen, want ook dat sociale samenzijn is onderdeel van onze verenigingscultuur. We maakten ons zorgen dat dit, bij het steeds maar doorvoeren van prijsstijgingen, voor velen niet meer haalbaar zou zijn. En dan zouden we niet alleen die belangrijke sociale component van onze vereniging missen, maar lopen op termijn de kantine opbrengsten ook terug. Waardoor we alsnog prijzen of contributies moeten verhogen om financieel rond te komen. En dat willen we per se niet.

  Om die reden hebben we, na de zoveelste prijsverhoging van Heineken begin dit jaar, besloten de prijs niet te verhogen maar op zoek te gaan naar een nieuwe bierleverancier. Eentje die minimaal net zo lekker, maar ook goedkoper is dan Heineken. Na een uitgebreide zoektocht en een uitgebreide blinde proeverij door een smaakpanel van experts (vaste klanten) zijn we uitgekomen bij ons eigen KDO bier.

  KDO bier wordt in onze opdracht gebrouwen. Een smaakvol pils met een verfrissende herkenbare smaak. Gebrouwen met de grootste zorg en voorzien van de rijkste mout, de mooiste hop en helder natuurzuiver water uit eigen bron. Een prachtige goudkleurige pils met een volle schuimkraag en 5% alcohol. 
  Ons nieuwe KDO bier wordt al sinds 1 juni in de kantine geschonken.