Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Nieuwe stoelen voor KDO

  13 juni 2023
  Nieuwe stoelen voor KDO

  De regelmatige bezoeker van de KDO kantine zal het al wel vaker zijn opgevallen: in de KDO-kantine staan prachtige houten stoelen in KDO rood. Maar na ruim 10 jaar intensief gebruik waren de kleuren wat vervaagd en begon de slijtage steeds verder toe te nemen. Reden voor het veilingcomité De Kwakel om bij de verdeling van de opbrengst 2022 een extra bijdrage te schenken aan KDO voor de vervangen van de 132 stoelen.

  Een commissie vanuit KDO heeft samen met enkele leden van het Hoofdbestuur eerst een analyse van de eisen en wensen gemaakt. Zo moesten de nieuwe stoelen voldoen aan onder andere de volgende criteria: stevig, makkelijk te verplaatsen en stapelbaar, in rood verkrijgbaar en makkelijk schoon te maken. Na een uitgebreide selectie procedure waarin verschillende leveranciers hun modellen op proef hebben getoond is de keus unaniem gevallen op de lokale leverancier Van Hilten alles voor kantoor. Niet alleen levert Van Hilten de 132 nieuwe stoelen maar ze hebben zich ook voor vijf jaar verbonden als bordsponsor van KDO.

  Van Hilten is voor velen geen onbekende aangezien het bedrijf in Uithoorn al bestaat sinds 1887. Ooit begonnen als boekhandel maar is uitgegroeid tot “De Kantoorvakhandel van de Regio”. Voor elk budget leveren zij een ergonomische werkplek, zowel zakelijk als voor thuis. Kijk op hun website, www.vanhilten.eu , bij laatste projecten om hier een goed beeld van te krijgen.

  De nieuwe stoelen zijn vanaf 13 juni te bewonderen in de kantine van KDO. De oude stoelen heeft KDO geschonken aan het Leger des Heils, die ze zal gebruiken voor de aankleding van opvanghuizen.