Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Opvoeden doen we samen

  14 augustus 2023
  Opvoeden doen we samen

  In ieder gezin zit het weleens tegen en soms stapelen problemen zich op. Bijvoorbeeld door een echtscheiding, door ziekte van één van de ouders of door een kind dat extra zorg nodig heeft. Dat vraagt veel van ouders. Met tijdig een steuntje in de rug kan de last van ouders wat verlicht worden en kunnen de kinderen wat extra aandacht krijgen. Dat is de kern van Buurtgezinnen!

  Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast. In de praktijk kan de steun variëren. Een kind dat een dagdeel per week gezellig komt spelen, geholpen wordt bij het huiswerk, naar sporten wordt gebracht of af en toe in het weekend komt logeren.

  Zijn jullie een gezin dat een steuntje in de rug zou kunnen gebruiken of juist zou willen bieden? Wil je meer informatie over wat het allemaal inhoudt en hoe het werkt? Dan belt Jorica je graag geheel vrijblijvend een keer op of kom langs voor een kopje koffie.

  Meer info vind je op www.buurtgezinnen.nl of bel/mail coördinator Jorica Adriaanse op 06-17428383 of jorica@buurtgezinnen.nl