Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
  • Toekomst KDO

    17 oktober 2023
    Toekomst KDO
    Begin september is een groep KDO-ers samen met het Hoofdbestuur gestart met het project "Toekomst KDO".
    Dit project wordt financieel mede mogelijk gemaakt door Rabo ClubSupport en NOCNSF. Zij stellen een ervaren adviseur beschikbaar die clubs ondersteunt bij de uitvoering van dit soort projecten. De aftrap in Noord-Holland van al die projecten vond plaats bij het gemaal Cruquius. Want door het uitwisselen van ervaringen kunnen deelnemende verenigingen ook weer van elkaar leren.

    Tot nu toe heeft het team zich gericht op de inventarisatie waar KDO goed in is en op welke wijze we dat kunnen optimaliseren. Daarbij keken we naar thema's zoals: identificatie met KDO, bijdragen aan de gemeenschap, vrijwilliger versus betaalde kracht. Dat heeft momenteel geleid tot de volgende deelprojecten:
    1. Onderzoek naar de motieven voor vrijwillige betrokkenheid en het op basis daarvan ontwikkelen van vrijwilligersbeleid.
    2. Ontwikkelen van scenario's voor de betaalde inzet rondom beheer, gastheerschap en trainingen
    3. Evalueren van onze governance structuur
    Wellicht word je een van de komende weken aangesproken door een van onze werkgroepleden en gevraagd naar jouw mening over bepaalde zaken. Hoe eerlijker je antwoord, des te meer waarde het heeft!

    De komende maanden zullen we je via Ons Doel regelmatig van de voortgang van dit project op de hoogte houden. Heb je opmerkingen of vragen over dit project en wil je een bijdrage leveren? Neem dan contact op met Andy Verstelle, via voorzitter@kdo.nl
Evenementen
Weer
  • 8,6°
    Mix van opklaringen en middelbare of lage bewolking
    Opklaringen
Buienradar.nl