Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Vrienden van KDO

  9 maart 2013

  Vrienden van KDO 2012

  Zoals menig KDO-er is opgevallen zijn er aan het begin van dit jaar wederom nieuwe speeltoestellen voor de kinderen geplaatst op het stuk gras naast het kunstgrasveld. Een evenwichtsbalk en een ballenmuur zijn toegevoegd aan hetgeen er al stond. Deze toestellen zijn mogelijk gemaakt door de Vrienden van KDO. Deze club mensen maakt jaarlijks een bedrag van 50 euro over en bepaalt zelf in overleg met het bestuur het doel.

  Naast de speeltoestellen zullen er van het geld uit 2012 ook nog een aantal hangtafels en krukken aangeschaft worden voor op het terras bij de kantine. Zodra het weer een beetje aantrekkelijker gaat worden zullen ook die geplaatst worden.

  Indien u geinteresseerd bent om ook mee te doen met de Vrienden van KDO dan kunt u een e-mail sturen naar chris.r.verhoef@gmail.com of naar maykel.sitvast@gmail.com. Vermeld hierin uw adresgegevens, e-mail adres en rekeningnummer, dan nemen we u mee in de club Vrienden van KDO 2013! Als u geen e-mail adres hebt dan kunt u uw gegevens ook afgeven achter de bar bij Rene de Jong.

   

  Chris & Maykel