Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Doe mee aan de Cruyff Legacy 14K op zondag 7 april 2024

  19 januari 2024
  Doe mee aan de Cruyff Legacy 14K op zondag 7 april 2024

  De Cruyff Foundation organiseert opnieuw de Kids Run tijdens de Cruyff Legacy 14K op zondag 7 april 2024 in de Johan Cruijff ArenA. Aan de Cruyff Legacy Kids Run kunnen kinderen van 4 - 12 jaar gratis meedoen, inschrijven is wel verplicht.


  Bij de Kids Run wordt er 750, 1500 of 2250 meter afgelegd. De kinderen krijgen de keuze om 1, 2 of 3 rondjes te rennen. De Kids Run start en finisht op het veld in de Johan Cruijff ArenA. Benieuwd hoe de editie van vorig jaar eruit zag? Check dan de Aftermovie Kidsrun 2023!

   Bij aanmelding, krijgen deelnemers een online actiepagina waarmee ze geld kunnen ophalen (niet verplicht!) voor het goede doel. Dit geld wordt door de Johan Cruyff Foundation gebruikt om kinderen met een handicap te laten sporten, dit is nog steeds heel hard nodig, want 70% van kinderen met een handicap sport namelijk niet eens wekelijks!

  Inschrijven kan individueel, maar ook als team (met een groepje/team/klas). Als je een team wilt aanmaken, dan meldt de eerste deelnemer dat aan, deze teamnaam deelt hij met de groep. Andere deelnemers melden zich dan als teamlid aan.

  Kortom, doe vooral mee en geniet van een leuke sportieve middag in de Johan Cruijff ArenA!

   

  Inschrijven?

  Inschrijven kan hier: https://acties14k.cruyff-foundation.org/