Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • GEZOCHT: Verenigingsmanager (fulltime)

  31 maart 2024
  GEZOCHT: Verenigingsmanager (fulltime)
  Welke enthousiaste sportieveling wordt het gezicht en aanspreekpunt van KDO? Je wordt verantwoordelijk voor het draaiende houden van onze vereniging, de bedrijfsvoering en organisatie van het complex, horeca en alle medewerkers.  

  We zoeken iemand met minimaal HBO werk- en denkniveau met een voor de functie relevante opleiding (HBO Sportkunde, Sociale Studies, Sportmanagement, Bedrijfskunde, Bestuurs- en organisatiekunde, Horecamanagement); Leidinggevende ervaring is een pré.
  De hele vacature lees je hier

  Deze functie is voor KDO een hele nieuwe functie. Om ook de komende tientallen jaren een gezonde en florerende vereniging te blijven heeft het hoofdbestuur het afgelopen jaar een visie op de toekomst ontwikkeld. Omdat  komende zomer Rene de Jong als sportparkmanager bij KDO stopt, is dat een goed moment de organisatorische structuur van onze vereniging te veranderen. We zijn daarom niet op zoek naar een vervanger van Rene. De verenigingsmanager zal een deel van de taken van Rene overnemen, maar ook een aantal taken van het hoofdbestuur.

  Omdat ook Harry van de Rotten gaat stoppen als penningsmeester van het hoofdbestuur, zoeken we ook hiervoor een opvolger. Maar gegeven de nieuwe functie van verenigingsmanager en een herverdeling van de taken van Harry zoeken we ook hier geen vervangder van Harry, maar een penningmeester hoofdbestuur.
  Deze vacature lees je hier.