Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Paul Hogerwerf wordt nieuwe verenigingsmanager sv KDO

  27 mei 2024
  Paul Hogerwerf wordt nieuwe verenigingsmanager sv KDO
  Om ook de komende tientallen jaren een gezonde en florerende vereniging te blijven heeft het hoofdbestuur het afgelopen jaar een visie op de toekomst ontwikkeld. Hoe zorgen we dat we ook de komende jaren een gezonde en vitale vereniging blijven?

  Omdat  komende zomer Rene de Jong als sportparkmanager bij KDO stopt, was dat een goed moment de organisatorische structuur van onze vereniging te veranderen. We waren daarom niet op zoek naar een vervanger van Rene, maar naar het gezicht en aanspreekpunt van de vereniging die verantwoordelijk is voor het draaiende houden van heel KDO, de bedrijfsvoering en organisatie van het complex, horeca en alle medewerkers. De verenigingsmanager zal een deel van de taken van Rene overnemen, maar ook een aantal taken van het hoofdbestuur.


  Na een zorgvuldig proces waarin we meerdere goed gekwalificeerde kandidaten hebben gesproken, zijn we verheugd te kunnen melden dat Paul Hogerwerf onze verenigingsmanager wordt. Paul start per 1 september officieel in zijn nieuwe functie.