Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
  • Harry van de Rotten uitgeroepen tot penningmeester van het jaar 2013!

    27 april 2013

    Harry van de Rotten Sportpenningmeester van het jaar 2013

    Met de volgende (in maximaal 100) woorden nomineerde het bestuur van s.v. KDO haar penningmeester Harry van de Rotten voor de verkiezing Sportpenningmeester van het Jaar 2013:

    Sinds 25 september 1980 is Harry het financiële hart van sportvereniging KDO, een vereniging van 1.200 leden die actief zijn met veldvoetbal, zaalvoetbal, handbal, volleybal, dance, aerobics en gymnastiek. Met zes nieuwe bestuursleden vormt Harry zowel de geschiedenis als het geweten van de sportvereniging. Hij bezit en deelt een schat aan informatie van de vereniging en bezit tevens veel kennis en kunde van financiën, fondsenwerving/sponsoring, boekhouding, belastingen, personeelszaken en automatisering. Hij is secuur en zeer betrokken. Kortom, hij is een penningmeester die alle (sport)verenigingen zouden moeten hebben!

    Na de nominatie van penningmeesters van maar liefst 2.500 sportverenigingen kon er worden gestemd. Zo’n 82.000 mensen hebben hun stem uitgebracht op hun favoriete penningmeester. Leden van KDO, hun familie en vrienden is via social media gevraagd te stemmen op Harry. Dit heeft geresulteerd in een top-25 verkiezing. Daarna heeft een jury onder leiding van Humberto Tan haar best gedaan en bleek onze Harry te zijn doorgedrongen tot de top-5! Op dinsdag 23 april vond in de Amsterdam ArenA de feestelijke uitreiking plaats van de titel Sportpenningmeester van het jaar 2013 en de bijbehorende prijs, een cheque van € 2.500,- voor de club. De spanning werd opgevoerd, de concurrentie was sterk… In het juryrapport over de winnaar waren de volgende lovende woorden opgenomen die door Anneke van Zanen, penningmeester van NOC*NSF, werden uitgesproken:

    “Deze penningmeester heeft rondom de realisatie van een compleet nieuw sportcomplex boekhoudkundig alles uit de kast gehaald wat binnen de mogelijkheden van een penningmeester ligt. Een combinatie van slim met de financiële mogelijkheden omgaan (vb renteloze lening), fondsenwerving, commerciële input door externe huurders, mét oog voor extra’s voor minder validen en maatschappelijke inslag. Daarnaast werkt hij ook nog nauw samen met andere clubs. En dat allemaal als penningmeester van een megagrote club, waar hij sowieso alle zaakjes al prima voor geregeld had!”. En de winnaar is: Harry van de Rotten van s.v. KDO uit De Kwakel.”

    Na afloop van de feestelijke uitreiking werden veel foto’s genomen - onder meer op de grasmat van de ArenA – en heeft Harry de aanwezige pers te woord gestaan. Hierbij gaf Harry aan zeer vereerd te zijn met de titel Penningmeester van het Jaar. “Als penningmeester ben je vaak bescheiden. Ik sta hier dan ook niet voor mezelf, maar voor de club. Door te winnen heb ik geld voor KDO weten te verdienen en daar gaat het je als penningmeester om. Toch ben ik ook trots op de persoonlijke titel, die erkenning doet toch wat met je.”

    Als bestuur waren we al supertrots op onze Harry. Dat hij ook nog eens uit 2.500 penningmeesters uit heel Nederland is verkozen tot de penningmeester van 2013 is een kroon op zijn jarenlange inzet voor KDO! Harry deze prijs heb je dubbel en dwars verdiend!

    http://www.penningmeestervanhetjaar.nl/2013/04/harry-van-de-rotten-uitgeroepen-tot-penningmeester-van-het-jaar-2013/

     

Evenementen
Weer
  • 10,9°
    Zwaar bewolkt
    Wisselvallig Paasweekend
Buienradar.nl