Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
 • Abonnementstarieven Ons Doel 2013 - 2014

  18 mei 2013

  Afgelopen donderdag heeft de Algemene Ledenvergadering unaniem ingestemd met het door het bestuur gedane voorstel het abonnementsgeld van Ons Doel (momenteel € 15 per jaar) met ingang van het nieuwe seizoen aan te passen. Dit betekent dat met ingang van het seizoen 2013-2014 de volgende abonnementstarieven van toepassing zijn:

  - ieder lid betaalt een vaste vergoeding voor het samenstellen en digitaal beschikbaar stellen van Ons Doel van € 1,50 per lid per abonnementsjaar

  - leden die een papieren exemplaar van Ons Doel willen ontvangen betalen daarvoor € 13,50 per exemplaar per jaar extra

  - per post versturen van Ons Doel naar een adres buiten het postcode gebied 1424 kost € 10 per jaar

  Niet leden die Ons Doel willen ontvangen betalen daarvoor respectievelijk € 15 (binnen postcodegebied 1424) of € 25 (daarbuiten).

  Als belangrijke randvoorwaarde voor deze wijziging is toegezegd dat de digitale versie uiterlijk met ingang van het nieuwe seizoen ook leesbaar zal zijn op de verschillende besturingsplatformen (Windows en Apple) en tablets (Apple, Android, MicroSoft).

  Leden die hun abonnementsvorm willen wijzigen kunnen dit doen door hun wensen voor 1 juli 2013 per email (aan admin@kdo.nl) of brief (aan Penningmeester sv KDO, Hooilaan 22, 1424 SH De Kwakel) kenbaar te maken. Alle lopende abonnementen op Ons Doel worden zonder tijdig tegenbericht op dezelfde wijze gecontinueerd.

  Bestuur sv KDO

Evenementen
Weer
 • 5,4°
  Zwaar bewolkt
  Enkele buien
Buienradar.nl