Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
  • KDO en Raymond de Jong door met elkaar

    14 december 2013

    Afgelopen week zijn het veldvoetbalbestuur van onze sv en hoofdtrainer Raymond de Jong overeengekomen de samenwerking voor één jaar te verlengen.
     
    Na een uitgebreid overleg met de spelersgroep en staf wordt de vruchtbare relatie die reeds drie seizoenen loopt voortgezet met de 45-jarige Uithoornaar.
     
    Met zijn eigen sociale werkwijze heeft hij de belangrijkste doelstellingen meer dan goed gerealiseerd. In dit licht kan de tactische en technische progressie die geboekt is genoemd worden, maar ook het inpassen van spelers vanuit de regio in de selectie met overwegend spelers uit eigen opleiding. Voor het volgende seizoen is afgesproken om weer wat stapjes vooruit te maken, met zoals bij KDO gebruikelijk vrijwel dezelfde spelersgroep.
     
    Daarnaast hebben de trainer, de spelers en het bestuur er gezien het vertoonde veldspel, prima inzet en fantastische sfeer, alle vertrouwen in dit lopende seizoen de huidige resultaten te kunnen continueren en daarmee het volgende seizoen weer in de derde klasse uit te kunnen uitkomen.

Evenementen
Weer
  • 7,7°
    Zwaar bewolkt
    Vrij zonnig, vanuit noordwesten meer bewolking
Buienradar.nl