Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
  • Kaderavond 2014: een enorm succes met een fout randje!

    10 maart 2014

    Afgelopen zaterdagavond opende KDO eenmalig haar slagbomen als Camping KDO tijdens de jaarlijkse kaderavond. Dat betekende een avondje hossen in slippers met witte sokken en een wc rol onder je arm. Voor iedereen was plek, ook naturisten waren van harte welkom en volop aanwezig. De meest foute campingoutfits kwamen voorbij en er werd zelfs een lekker hamburgertje gebakken door twee campinggasten die de tennisbaan niet konden vinden.

    Harry van de Sunweb (a.k.a. Ron Plasmeijer) maakte de avond onvergetelijk en verzorgde de inschrijving van de workshops op de camping, waaronder leren kopstoten onder leiding van Graziano Pelllè en de Tinus Duif toer. Ook verzorgde hij de loterij met fenomenale prijzen die op een camping goed van pas komen, waarvoor onze dank.

    Onze dank gaat ook uit naar de René en de voetbaldames die ons de hele avond vanuit de camping kantine van drank en hapjes hebben voorzien. Alle hapjes zijn overigens gesponsord door Family Uithoorn. Ook bedanken we DJ Jeroen, die zulke dampende hits draaide dat veel campinggasten in het zwembad verkoeling zochten. Diep in de nacht sloten de slagbomen weer en kroop iedereen moe maar voldaan zijn tentje in. Iedereen bedankt voor de gezellige avond en tot volgend jaar!

    De Feestcommissie

Evenementen
Weer
  • 13,4°
    Zwaar bewolkt
    Vanmiddag plaatselijk flinke (onweers)buien
Buienradar.nl