Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
  • KDO zamelt gebruikt kinderspeelgoed en tweedehands kinderkleding in voor het RonaldMcDonaldhuis AMC!

    20 november 2014

    Deze en volgende week tot en met zondag 30 november kan er achter de bar gebruikt kinderspeelgoed /tweedehands kinderkleding /schoenen/ sportkleding ingeleverd worden.
    Deze actie loopt samen met de blinde poule die door de KDO zondagselectie wordt georganiseerd voor de hoofdsponsor op zondag 30 november voor de streekderby KDO – RKDES.
    Na de acties in het vorige seizoen rondom de derby’s tegen RKAV en sv. Ouderkerk zijn wij in contact gekomen met een vrijwilligster voor het Ronald McDonaldhuis AMC, te weten: Mireille Eigenhuis uit Amstelhoek. Zij was de KDO familie zeer dankbaar voor het initiatief en schreef ons het volgende:

    Hallo allemaal,
    Sinds 5 jaar zet ik mij in voor het RonaldMcDonaldhuis AMC.
    Ik zamel tweedehands kinderkleding schoenen en speelgoed in (via vrienden, buren etc.) en verkoop dit via rommelmarkten en beurzen.  Het geld dat ik daarbij "verdien" komt geheel ten goede aan het RonaldMcDonaldhuis AMC. In overleg met de managers schaf ik daarvan spullen aan, die nodig aan vervanging toe zijn en waar geen geld voor is. Zo hebben we van het ingezamelde geld een mooie bank en hockers gekocht voor de speelkamer! Momenteel willen zijn we aan het sparen om de buitenspeelplaats op te knappen!

    Hartelijk bedankt voor jullie bijdrage!

    Mireille Eigenhuis

    Als selectie geven wij graag gehoor aan deze actie en hopen dat jullie je kasten willen nakijken en de bovenstaande spullen die bij jullie overbodig zijn, maar voor het RonaldMcDonaldhuis van bijzonder veel waarde kunnen zijn, komen inleveren bij KDO!

    Klik hier voor verdere informatie rondom het Ronald McDonaldhuis AMC.

Evenementen
Weer
  • 19,6°
    Zwaar bewolkt
    Opklaringen, in het zuiden eerst nog een stevige onweersbui
Buienradar.nl