Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
  • Draag uw Steentje bij

    26 augustus 2015

    Vanaf 1 september tot 1 december start Kooyman B.V. Sierbestrating & Tuinhout uit De Kwakel met de actie “Draag uw steentje bij”.

    Actie

    Bij elke m2 waalformaat die verkocht wordt tijdens de actieperiode, doneert Kooyman B.V. de waarde van 1 steentje aan het goede doel.

    Jeugdsportfonds

    Kooyman B.V. sponsort jaarlijks een groot aantal lokale (sport)verenigingen. Zij steunt graag het levendige verenigingsleven in de regio. Voor een aantal kinderen is dit niet weggelegd, daarom heeft Kooyman B.V. voor het Jeugdsportfonds gekozen, zodat alle kinderen in de regio aan het verenigingsleven kunnen deelnemen. Het Jeugdsportfonds creëert sportkansen voor kinderen tot 18 jaar die opgroeien in gezinnen waar de financiële middelen ontbreken om lid te worden van een sportvereniging. Het Jeugdsportfonds betaalt de contributie en/of benodigde sportattributen.

    Donatie

    Mocht u niet uw tuin willen veranderen of u kiest een ander product uit het complete assortiment, dan kunt u alsnog een donatie doen voor deze actie. U kunt bij Kooyman B.V. in de collectebus een contante donatie doen of via de actiepagina op internet: www.kooymanbv.nl/actie.

    Het bedrijf is geopend van maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 7.00 tot 16.00 uur.

    Kooyman B.V. hoopt op een geslaagde actie, zodat zij een mooi bedrag kunnen doneren aan het Jeugdsportfonds. 

Evenementen
Weer
  • 12,1°
    Zwaar bewolkt
    Eerst zon, later buien
Buienradar.nl