Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
  • Rabobank Bloeiende Ledenbank Actie 2015

    19 oktober 2015

    Een aandeel in elkaar. Dat is het idee achter de Rabobank. Een deel van de winst van de Rabobank wordt besteed aan projecten die van belang zijn voor de lokale gemeenschap. Eén van de initiatieven is de Bloeiende Ledenbank Actie.

    Alle leden van de Rabobank hebben donderdag 15 oktober een mail gekregen over deze actie waarin ze worden uitgenodigd te stemmen op maximaal 3 verenigingen of stichtingen in de regio.

    Rabobank Regio Schiphol doneert voor elke stem maximaal € 5,- aan de betreffende vereniging of stichting tot een maximum bedrag van € 1.250,- . Voor de actie is een bedrag van € 60.000,- beschikbaar. Ieder lid van Rabobank Regio Schiphol kan 3 stemmen uitbrengen. Laat uw stem gelden in de Bloeiende Ledenbank Actie, u kunt van 15 oktober 2015 tot en met 15 januari 2016 uw stem uitbrengen.

    Denkt u bij het uitbrengen van uw stem aan KDO ook aan de andere (Kwakelse) verenigingen en stichtingen zoals muziekvereniging Tavenu, Badmintonvereniging De Kwakel, Scouting Vereniging St. Joannes, Toneelvereniging Genesius, Stichting De Kwakel Toen & Nu, KBO, Voedselbank Uithoorn-De Kwakel?

    Om direct te stemmen op sv KDO klik op onderstaande logo :