Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
  • Even voorstellen: Kees de Kuiper

    26 november 2016

    In de Algemene Ledenvergadering van 17 November j.l. ben ik, Kees de Kuiper, benoemd als nieuw lid van het Hoofd Bestuur van SV KDO met als functie beheer.

     Als Kwakelaar ben ik redelijk bekend bij sv KDO, ik heb er in mijn jeugd gevoetbald, ben een kleine 30 jaar lid van de Trimclub geweest waarvan ca. 15 jaar als trainer en ben zijdelings betrokken geweest bij de keuken inrichting van de Nieuwbouw. Ook heb ik ca. 25 jaar mij verdienstelijk gemaakt bij Sport en Spel om patat friet voor de kinderen te bakken.

     Doordat ik wat vervroegd met pensioen ben gegaan ben ik in staat om hetgeen wat ik aan ervaring in mijn werkzame leven heb opgebouwd aan vrijwilligers werk te besteden.

     De bedoeling is dat ik samen met Hans Venekamp en uiteraard in nauw overleg met René de Jong en de overige leden van het Hoofd Bestuur de dingen ga organiseren en (laten)uitvoeren die voor de instandhouding van ons geweldige complex van belang zijn.

     Om de zaken zo veel mogelijk te stroomlijnen doe ik het verzoek om signalering van zaken die met beheer (onderhoud, problemen, gebreken, calamiteiten, wensen, verbeteringen) te maken hebben te melden via Hans, mijn persoon en René.

    Ik ga samen met hun mij inzetten om actie te ondernemen voor oplossingen.

    Het is belangrijk om ons complex op pijl te houden en er voor te zorgen dat de leden van sv KDO in het algemeen, en onze vrijwilligers in het bijzonder hun werk op een plezierige manier en zonder zich te hoeven ergeren aan bepaalde zaken kunnen doen.

Evenementen
Weer
  • 24,5°
    Zwaar bewolkt
    Kans op zware onweersbuien
Buienradar.nl