Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
  • KDO-plaatjes sparen bij Albert Heijn Jos van den Berg

    28 augustus 2017

    Van maandag 16 oktober tot en met zondag 3 december organiseren we samen met AH Jos van den Berg een sportplaatjes verzamel actie. Deze actie wordt verenigingsbreed bij KDO gehouden en houdt in dat er sportplaatjes van KDO leden en teams kunnen worden gespaard.  Alle afdelingen van KDO doen mee!

     Bij elke €10 die besteed wordt bij AH Jos van den Berg krijgt men een zakje met sportplaatjes die in een boek kunnen worden geplakt.

    In de winkel en bij KDO zal er vanzelfsprekend veel aandacht aan de actie worden gegeven door middel van bijvoorbeeld slingers, banners, posters, ruilmiddagen, et cetera.

     Het unieke verzamelalbum wordt uitgevoerd in het formaat 224 mm breed en 310 mm hoog.  Ieder team heeft zijn eigen plakpagina’s waar de individuele plaatjes en de teamplaatjes kunnen worden geplakt. Jeugdleden van KDO zullen het boek voorzien van hun naam krijgen!

     Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen. Hiertoe zal er op woensdag 6 september tot en met zondag 10 september een fotograaf aanwezig zijn op onze accommodatie. Om alles in goede banen te leiden hebben we een schema opgesteld.  Dit schema krijg je deze week via je leider. Zorg dat je op tijd aanwezig bent!

     Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie. 

    Mis deze unieke kans niet! 

Evenementen
Weer
  • 7,4°
    Zwaar bewolkt
    Vanmiddag vanuit het zuiden buien
Buienradar.nl