Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
  • Kaderavond 2018

    11 februari 2018

    Effe noteren…..17  maart KADERAVOND!!!

    En we geven gelijk een tip mee voor de zondagmorgen: regel een hondenuitlaatservice voor je honden, geef zaterdagmiddag je katten extra te eten, vraag je buurjongen pas aan het eind van de straat zijn scooter te starten, plak je brievenbus dicht voor eventuele reclamepakketten die op de mat vallen en zit je nog in de kleine kinderen: besteed ze uit en wanneer deze al wat ouder zijn,  vertel je dat vader- en moederdag dit jaar eerder valt, zodat rond 11.00 uur het ontbijt op bed mag doorkomen en zet je telefoon uit. Zo, dan moet de rest van de zondag een makkie voor je zijn na een avond feesten in de KDO-kantine die omgetoverd is tot …..??

    De activiteitencommissie gaat van de week aan de slag met het inpakken van de uitnodigingen met een thema die een aantal zones van de Kwakel verwijderd ligt. Wanneer je wilt kun je qua verkleden weer helemaal los gaan op dit onderwerp, maar een verplichting is dit niet. Komend weekend valt de uitnodiging bij de vrijwilligers op de deurmat! We hopen weer op een grote opkomst en vergeet je uitnodiging niet mee te nemen als entreebewijs!

    De gabbers en ritselaars van de kaderavond, die er ontiegelijk veel zin hebben:

    Ome Jantje, Jantje R., Witwas Lejo, Pistolen Toontje, Goocheme Pimmetje, Struise Carolien, Roze Tamaortje, Blonde Con en Rooie Cor.

    p.s. ontvang je geen uitnodiging, maar ben je wél vrijwilliger bij de club: meld dit dan bij je afdeling (van hen ontvangen wij de gegevens) en vraag een uitnodiging bij René achter de bar.

Evenementen
Weer
  • Zwaar bewolkt
    Vrij zonnig en warm, later plaatselijk een onweersbui
Buienradar.nl