Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
  • Ben Plasmeijer ontvangt een Zilveren Schakel

    20 maart 2018

    Op woensdagavond 7 maart zijn op het gemeentehuis in Uithoorn voor de eerste keer De Zilveren Schakels uitgereikt. Tijdens een feestelijke avond zijn vrijwilligers in Uithoorn en mensen die zich tomeloos inzetten voor een ander in het zonnetje gezet. De gemeente Uithoorn heeft daarvoor organisaties waar vrijwilligers zich inzetten en het Uithoornse publiek gevraagd om mensen voor te dragen. KDO heeft Ben Plasmeijer voorgedragen voor een Zilveren Schakel, vanwege zijn jarenlange staat van dienst bij KDO. De volgende tekst komt uit de voordracht:

    In 1961 werd Ben leider van het pupillenvoetbalteam, toen nog welpen genoemd. Van 1964 tot en met 1995 heeft hij verschillende functies vervuld binnen het jeugdbestuur, voetbalbestuur en hoofdbestuur; van 1985 tot 1995 was hij voorzitter van het jeugdbestuur.

    Vanaf eind negentiger jaren is Ben betrokken bij de maandelijkse bingo; de afgelopen tien jaar organiseert hij deze clubactiviteit. En Ben verricht al vanaf 1974 de acquisitie van reclameborden. Inmiddels hangen er 100 reclameborden op ons complex die allemaal door de handen van Ben zijn gegaan, want naast de acquisitie zorgt hij ook voor de uitvoering en plaatsing van de borden.

    Sinds het bereiken van de AOW is Ben het niet rustiger aan gaan doen. Met zijn groene vingers is hij aan de slag gegaan binnen de groengroep van KDO. Deze groep verzorgt op maandagmorgen het groenonderhoud op het complex, met de laatste jaren Ben als voorman. Maaien, wieden, zwerfvuil opruimen, klein onderhoud, speeltuin verzorgen, kleine reparaties, klein grasmat onderhoud etc. Hierdoor kunnen leden én gasten genieten van een mooi verzorgd sportcomplex.

    Naast zijn activiteiten voor KDO is Ben ook erg druk met andere vrijwilligersactiviteiten zoals voor de KBO en Stichting De Kwakel Toen en Nu. Ook deze organisaties hebben Ben voorgedragen voor een Zilveren Schakel.

    Wij feliciteren Ben met deze meer dan terechte blijk van waardering en hopen dat hij zich nog lang in wil zetten voor onze en andere Kwakelse verenigingen!

    Het bestuur




Evenementen
Weer
  • 10,2°
    Zwaar bewolkt
    Koningsdag en zondag zachter, maar niet droog
Buienradar.nl