Nieuws

<< Sportvereniging KDO nieuws
Nieuws
  • Rabobank Clubkas Campagne 2018

    12 september 2018

    Een aandeel in elkaar. Dat is het idee achter de Rabobank. Een deel van de winst van de Rabobank wordt besteed aan projecten die van belang zijn voor de lokale gemeenschap. Eén van de initiatieven is de Rabobank Clubkas Campagne.

    Alle leden van de Rabobank hebben maandag 10 september een mail gekregen over deze actie waarin ze worden uitgenodigd te stemmen op maximaal 3 verenigingen of stichtingen in de regio. Een lid mag maximaal twee stemmen op eenzelfde vereniging of stichting uitbrengen.

    Voor de Rabobank Clubkas Campagne is een bedrag van € 60.000,- beschikbaar. Ieder lid van Rabobank Regio Schiphol kan 3 stemmen uitbrengen. Laat uw stem gelden in de Rabobank Clubkas Campagne, u kunt tot en met 30 september 2018 uw stem uitbrengen.

    Denkt u bij het uitbrengen van uw stem aan KDO ook aan de andere (Kwakelse) verenigingen en stichtingen zoals muziekvereniging Tavenu, Badmintonvereniging De Kwakel, Scouting Vereniging St. Joannes, Toneelvereniging Genesius, Stichting De Kwakel Toen & Nu, KBO, Voedselbank Uithoorn-De Kwakel?

Evenementen
Weer
  • 7,4°
    Zwaar bewolkt
    Regen, daarna buien en wind
Buienradar.nl