Vrijwilligers gezocht

KDO is een club voor leden, door de leden. Een vereniging brengt mensen samen die iets delen; bij KDO is dat plezier in sport, zowel op het veld als in de zaal. Door een plek te bieden waar inwoners bij elkaar kunnen komen wil KDO ook een belangrijke maatschappelijke rol spelen in De Kwakel. Om dat te bereiken zijn er vrijwilligers nodig om de vereniging te laten groeien, maar vooral om onze vereniging te laten bruisen en De Kwakel te inspireren.

Vrijwilligers zijn er in allerlei soorten en maten; soms zijn ze lastig te vinden maar altijd zijn ze goud waard. Daarom werken we aan een vrijwilligersplan waarmee we gestructureerd op zoek kunnen gaan naar nieuwe vrijwilligers en ook structureel aandacht hebben voor de bestaande vrijwilligers.

Met deze aanpak hopen we met nog meer vrijwilligers aan een nog bruisender vereniging te bouwen – ook hier geldt: samen krijgen we het voor elkaar!

Op deze pagina zie je welke vrijwilligers we momenteel zoeken. Je kunt direct op een vacature reageren.

Aanmelden kan ook via een mail naar bestuur@kdo.nl. We nemen dan snel contact met je op.

<<Terug
 • Voorzitter afdeling handbal

  2 oktober 2023

  Ben jij een energieke en verbindende 'leider'? Vind je het leuk om inspraak te hebben in alles wat met KDO handbal te maken heeft? Dan zien we in jou onze nieuwe voorzitter!

  Al enkele jaren missen wij iemand die leiding geeft aan onze vereniging, beleid bepaalt en de vereniging vertegenwoordigt. Iemand die onze vrijwilligers begeleid bij de uitvoering van hun taken, functioneert als vraagbaak en een luisterend oor heeft voor onze leden. Iemand die beslissingen durft te nemen, maar ook open staat voor nieuwe ideeën.

  Dat is ontzettend jammer, want er zijn genoeg mensen, wensen en inititiatieven die onze vereniging zo actief en mooi maken!

  Twijfel je of deze rol bij jou past, weet je misschien wel iemand of wil je graag eens met ons in gesprek? Neem contact met ons op via handbal@kdo.nl