Vrijwilligers gezocht

KDO is een club voor leden, door de leden. Een vereniging brengt mensen samen die iets delen; bij KDO is dat plezier in sport, zowel op het veld als in de zaal. Door een plek te bieden waar inwoners bij elkaar kunnen komen wil KDO ook een belangrijke maatschappelijke rol spelen in De Kwakel. Om dat te bereiken zijn er vrijwilligers nodig om de vereniging te laten groeien, maar vooral om onze vereniging te laten bruisen en De Kwakel te inspireren.

Vrijwilligers zijn er in allerlei soorten en maten; soms zijn ze lastig te vinden maar altijd zijn ze goud waard. Daarom werken we aan een vrijwilligersplan waarmee we gestructureerd op zoek kunnen gaan naar nieuwe vrijwilligers en ook structureel aandacht hebben voor de bestaande vrijwilligers.

Met deze aanpak hopen we met nog meer vrijwilligers aan een nog bruisender vereniging te bouwen – ook hier geldt: samen krijgen we het voor elkaar!

Op deze pagina zie je welke vrijwilligers we momenteel zoeken. Je kunt direct op een vacature reageren.

Aanmelden kan ook via een mail naar bestuur@kdo.nl. We nemen dan snel contact met je op.

<<Terug
 • Bestuursleden KDO D.A.G.

  2 november 2022
  KDO D.A.G. is op zoek naar bestuursleden.
  Wil je  mee te denken binnen het bestuur van KDO Dance,Aerobices,Gymnastiek dan ben je van harte welkom.

  We zoeken iemand die mee wil helpen met het organiseren van de activiteiten voor onze jeugd. We denken dan aan wedstrijden, WA Verlaantournooi en het turnkamp.

  Ook willen we graag versterking van iemand die het leuk vindt om actief te zijn op onze sociale media e.d. Ben je goed in schrijven van stukjes of maken van flyers e.d. dan is deze funktie misschien iets voor jouw.

  Ben je geinteresseerd mail dan naar aerobics@kdo.nl