Vrijwilligers gezocht

KDO is een club voor leden, door de leden. Een vereniging brengt mensen samen die iets delen; bij KDO is dat plezier in sport, zowel op het veld als in de zaal. Door een plek te bieden waar inwoners bij elkaar kunnen komen wil KDO ook een belangrijke maatschappelijke rol spelen in De Kwakel. Om dat te bereiken zijn er vrijwilligers nodig om de vereniging te laten groeien, maar vooral om onze vereniging te laten bruisen en De Kwakel te inspireren.

Vrijwilligers zijn er in allerlei soorten en maten; soms zijn ze lastig te vinden maar altijd zijn ze goud waard. Daarom werken we aan een vrijwilligersplan waarmee we gestructureerd op zoek kunnen gaan naar nieuwe vrijwilligers en ook structureel aandacht hebben voor de bestaande vrijwilligers.

Met deze aanpak hopen we met nog meer vrijwilligers aan een nog bruisender vereniging te bouwen – ook hier geldt: samen krijgen we het voor elkaar!

Op deze pagina zie je welke vrijwilligers we momenteel zoeken. Je kunt direct op een vacature reageren.

Aanmelden kan ook via een mail naar bestuur@kdo.nl. We nemen dan snel contact met je op.

<<Terug
 • Redactie Ons Doel

  20 maart 2023
  Ongeveer 20 keer per jaar ontvang je Ons Doel, ons digitale verenigingsblad. Die wordt samengesteld door onze redactie op basis van de op de website verschenen berichten. Voor het samenstellen en verzenden gebruiken we een digitaal hulpmiddel waar je ook thuis toegang toe hebt (op dit moment MailChimp). Per uitgave kost het je ongeveer één uur. 

  Meer informatie krijg je bij de huidige redactie: kopij@kdo.nl
Evenementen
Weer
 • 13,9°
  Zwaar bewolkt en regen
  Blijvend wisselvallig, maar wel zachter
Buienradar.nl