Vrijwilligers gezocht

KDO is een club voor leden, door de leden. Een vereniging brengt mensen samen die iets delen; bij KDO is dat plezier in sport, zowel op het veld als in de zaal. Door een plek te bieden waar inwoners bij elkaar kunnen komen wil KDO ook een belangrijke maatschappelijke rol spelen in De Kwakel. Om dat te bereiken zijn er vrijwilligers nodig om de vereniging te laten groeien, maar vooral om onze vereniging te laten bruisen en De Kwakel te inspireren.

Vrijwilligers zijn er in allerlei soorten en maten; soms zijn ze lastig te vinden maar altijd zijn ze goud waard. Daarom werken we aan een vrijwilligersplan waarmee we gestructureerd op zoek kunnen gaan naar nieuwe vrijwilligers en ook structureel aandacht hebben voor de bestaande vrijwilligers.

Met deze aanpak hopen we met nog meer vrijwilligers aan een nog bruisender vereniging te bouwen – ook hier geldt: samen krijgen we het voor elkaar!

Op deze pagina zie je welke vrijwilligers we momenteel zoeken. Je kunt direct op een vacature reageren.

Aanmelden kan ook via een mail naar bestuur@kdo.nl. We nemen dan snel contact met je op.

<<Terug
 • Clubscheidsrechter voetbal

  24 februari 2022
  Zonder scheidsrechter is er geen wedstrijd! Daarom zoeken we meer clubscheidsrechters.

  De scheidsrechters worden ingezet bij de spelers vanaf 12 jaar en onder meer bij de G-voetbal, meiden, vrouwen en seniorenelftallen.


  Hoeveel werk is het?

  Drie weken voor de wedstrijddag ontvangt de scheidsrechter een mail van de KNVB wanneer en bij welke wedstrijd je bent ingedeeld. Daarin staat het wedstrijdprogramma voor de door jou te begeleiden wedstrijd. Op de wedstrijddag zelf meld de scheidsrechter zich 30 minuten voor aanvang van de wedstijd bij het wedstrijdsecretariaat in de KDO kantine. In de voorbereiding drink je wat en maak je een praatje met de leiders/spelers van de desbetreffende teams.

  Na het omkleden in de speciale kleedkamervoor de scheidsrechters controleer je het wedstrijdformulier van beide teams en pas je de bijbehorende regels toe. Hiernastart je de warming-up en zorg je ervoor dat de wedstrijd op tijd begint. Tijdens de rust is er de mogelijkheid om wat te drinken in de kantine of kleedkamer van de scheidsrechters. Na de wedstrijd rond je het wedstrijdformulier af.

  Meer informatie beschikbaar bij Mark van Scheppingen op 06-18468952