Handbalnieuws

<< Handbal nieuws
Nieuws
 • Groep 3ers maken kennis met handbal bij KDO

  17 oktober 2012

  Een groepje jongens en meiden heeft woensdag 10 oktober heel veel plezier gehad tijdens hun allereerste echte handbaltraining bij KDO handbal. De training werd gegeven voor kinderen uit groep 3 van de basisscholen in de regio Uithoorn en De Kwakel.

  Dillen, Stine, Nadine, Merlijn, Anne en Maren hadden nog niet veel handbalervaring, maar deden erg hun best. De training bestond uit allerlei handbalspellen; overgooien met ‘gekke’ handballen, een ballenregen, de jagers en de hazen, doelgooien en nog veel meer!

  De kinderen hebben erg hun best gedaan. Daarom kregen ze aan het einde van de training een mooie handbalkleurplaat, iets lekkers en nog wat andere leuke handbaldingen. Volgend jaar zijn deze handbalkids groot genoeg voor schoolhandbal, en zullen ze daar op het veld schitteren!

  Training gemist?!
  Kinderen die in groep 3 zitten en deze proeftraining gemist hebben, zijn van harte welkom op de reguliere trainingen van de E- en F-jeugd. Die is op woensdag van 17.00 tot 18.00 uur in de kleine sporthal bij KDO. Meer informatie is beschikbaar via handbal@kdo.nl.

  Foto’s Alle foto’s die gemaakt zijn van deze training, vind je terug op de Facebook pagina van KDO handbal; www.facebook.com/KDOhandbal