Gratis Proeftrainingen

KDO is een vereniging waar sportiviteit en gezelligheid samengaan. Naast de trainingen en de wedstrijden worden er ook gezellige activiteiten georganiseerd. Bijvoorbeeld uitjes met het team, toernooien en thema trainingen.

Meld je aan voor een proeftraining via deze link.

Alle sporten doen we op ons eigen sportpark aan de Vuurlijn. Naast een gymzaal en een eigen sporthal hebben we daar ook een buitenhandbalveld, drie voetbalvelden, een uitgebreid survival parcours langs de velden en een beachpark met twee handbal en drie volleybal velden.
Vooraan ons sportpark, met uitzicht op de velden, ligt ons prachtige kleedkamer complex met een grote gezellige kantine op de eerste verdieping.

Wil je eerst eens kijken of sporten bij KDO wel iets voor jou is? Dat kan! Je mag altijd komen voor proefles en  keer mee trainen met het team of de groep behorende bij jouw leeftijdscategorie. Daarna hoef je pas te beslissen of je lid wordt. Meld je daarom aan voor een proeftraining. Je ontvangt dan meer informatie over de trainingstijd en de dag en het tijdstip waarop je kunt komen meedoen.

Badminton

Lijkt het jou ook leuk om een shuttletje te komen slaan? Er is altijd plek voor nieuwe leden vanaf 16 jaar. Loop eens vrijblijvend langs op de maandagavond, tussen 20 en 21 uur zijn de meeste leden aanwezig. Als je zaalschoenen meeneemt kun je direct ervaren hoe leuk deze sport is.

Handbal


Handbal is een dynamische, snelle sport én een teamsport. Het leuke aan een teamsport is dat je er niet alleen voor staat. We spelen handbal in de sporthal, op het handbalveld en vanaf de zomer van 2022 ook op ons eigen beachpark.

Voetbal

KDO Voetbal heeft voor de allerjongsten van 5 t/m 7 jaar de ‘trainingsgroep’ op zaterdagochtend van 10.00-11.00 uur. Daar kun je je gewoon melden op veld 3 bij de trainer en direct meedoen! Hoe leuk is dat?

Vanaf 8 jaar meld je je aan voor een proefles. We kijken dan in welk team er plek is en laten je dat zo snel mogelijk weten.

LET OP: Op dit moment hebben we een wachtlijst voor voor pupillen (7- 12 jaar). Aanmelden en proeflessen voor de trainingsgroep (5-6 jaar), junioren (12-18 jaar) en senioren blijft gewoon mogelijk.

Survivalrun

Survivalrun is sport waarbij je techniek, kracht en uithoudingsvermogen belangrijk zijn. Je klimt in touwen en over en door hindernissen. We geven gericht training aan iedereen die zich wil ontwikkelen. Vanaf 8 jaar kun je al beginnen.

Dance Aerobics Gymnastiek (D.A.G.)Pilates Yoga etc.
Deze groepslessen zijn er van turnen, aerobics,bodyshape,Pilates,Yoga, senior fit etc. Met andere worden voor mensen vanaf 2 t.m. 95 jaar. Kijk  bij afdeling D.A.G. voor actuele lesrooster.Mail voor gratis proefles en nadere informatie  naar Aerobics@kdo.nl

Proberen?

Weet je nog niet zeker of een van deze sporten wel geschikt voor (jou of) je kind is? Kom dan drie keer gratis mee trainen met het team of de groep behorende bij jouw leeftijdscategorie. Daarna hoef je pas te beslissen of je lid wordt.

Meld je aan voor een proeftraining via deze link.

Je ontvangt dan meer informatie over de trainingstijd en de dag en het tijdstip waarop je kunt komen meedoen.

Weet je al welke sport je wilt gaan beoefenen en wil je direct lid worden? Dat kan ook. Meld je hier aan als lid. 

JeugdSportFonds

Wil je kind graag lid worden van KDO maar is er thuis te weinig geld? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland helpt! Het Jeugdfonds betaalt voor kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar de contributie en eventueel de spullen zoals sportkleding.

Hoe werkt het?

  1. De aanvraag voor een bijdrage wordt gedaan door een intermediair. Dit is bijvoorbeeld een leerkracht, buurtsportcoach, schuldhulpverlener of medewerker sociaal wijkteam; Je leest hier waar je een intermediar kunt vinden.
  2. De intermediair doet, in overleg met jou, een aanvraag;
  3. Je hoort binnen 3 weken of de aanvraag goedgekeurd is;
  4. Na goedkeuring kun je je kind aanmelden bij de ledenadministratie van KDO door het sturen van een mail naar ledenadministratie@kdo.nl
  5. Het fonds betaalt de contributie direct aan KDO. Je ontvangt zelf geen geld.

Let op: Je moet ieder jaar een nieuwe aanvraag doen.

Evenementen
Weer
  • 14,0°
    Zwaar bewolkt
    Blijvend wisselvallig, maar wel zachter
Buienradar.nl