Vrijwilligers gezocht

KDO is een club voor leden, door de leden. Een vereniging brengt mensen samen die iets delen; bij KDO is dat plezier in sport, zowel op het veld als in de zaal. Door een plek te bieden waar inwoners bij elkaar kunnen komen wil KDO ook een belangrijke maatschappelijke rol spelen in De Kwakel. Om dat te bereiken zijn er vrijwilligers nodig om de vereniging te laten groeien, maar vooral om onze vereniging te laten bruisen en De Kwakel te inspireren.

Vrijwilligers zijn er in allerlei soorten en maten; soms zijn ze lastig te vinden maar altijd zijn ze goud waard. Daarom werken we aan een vrijwilligersplan waarmee we gestructureerd op zoek kunnen gaan naar nieuwe vrijwilligers en ook structureel aandacht hebben voor de bestaande vrijwilligers.

Met deze aanpak hopen we met nog meer vrijwilligers aan een nog bruisender vereniging te bouwen – ook hier geldt: samen krijgen we het voor elkaar!

Op deze pagina zie je welke vrijwilligers we momenteel zoeken. Je kunt direct op een vacature reageren.

Aanmelden kan ook via een mail naar bestuur@kdo.nl. We nemen dan snel contact met je op.

<<Terug
 • Barmedewerker

  24 januari 2024
  We zijn redelijk compleet, maar om het "vele handen maken ligt werk" principe is onze kantine nog op zoek naar enkele barmedewerkers. De frequentie waarin je werkt bepaal je zelf; 1 keer per 2/4 weken is wenselijk, maar in overleg kan meer ook. Op basis van de beschikbaarheid van alle vrijwilligers per tijdsblok plant Rene dan steeds de te werken uren in.

  We zoeken nog mensen voor de volgende tijdstippen:
  • woensdag- , donderdag- of vrijdagavond van 20.00 uur tot 23.30 uur
  • zondag 8 tot 13 uur of van 13  tot 18 uur
  • incidentele avonden zoals de Kwakelse Veiling, toernooien in de sporthal of andere evenementen
  Barmedewerkers krijgen een vrijwilligersvergoeding. Meer informatie is te verkrijgen bij René de Jong op 06 1932 8453 of via kantine@kdo.nl