Vrijwilligers gezocht

KDO is een club voor leden, door de leden. Een vereniging brengt mensen samen die iets delen; bij KDO is dat plezier in sport, zowel op het veld als in de zaal. Door een plek te bieden waar inwoners bij elkaar kunnen komen wil KDO ook een belangrijke maatschappelijke rol spelen in De Kwakel. Om dat te bereiken zijn er vrijwilligers nodig om de vereniging te laten groeien, maar vooral om onze vereniging te laten bruisen en De Kwakel te inspireren.

Vrijwilligers zijn er in allerlei soorten en maten; soms zijn ze lastig te vinden maar altijd zijn ze goud waard. Daarom werken we aan een vrijwilligersplan waarmee we gestructureerd op zoek kunnen gaan naar nieuwe vrijwilligers en ook structureel aandacht hebben voor de bestaande vrijwilligers.

Met deze aanpak hopen we met nog meer vrijwilligers aan een nog bruisender vereniging te bouwen – ook hier geldt: samen krijgen we het voor elkaar!

Op deze pagina zie je welke vrijwilligers we momenteel zoeken. Je kunt direct op een vacature reageren.

Aanmelden kan ook via een mail naar bestuur@kdo.nl. We nemen dan snel contact met je op.

<<Terug
  • Lid Groengroep

    18 oktober 2023
    Iedere maandagmorgen tussen 9 en 12 uur zorgt de groengroep dat het KDO Sportpark er piekfijn uit blijft zien. Bomen snoeien, onkruidverdelging, schoffelen, slootkanten maaien, tegels recht leggen, reclameborden ophangen en vervangen, gaten op het hoofdveld dichttrappen, noem maar op. 

    Vind je het leuk iedere maandagmorgen met een groep andere vrijwilligers lekker buiten bezig te zijn, meld je dan aan voor de groengroep. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om op een maandag morgen eens langs te komen om te kijken of het iets voor je is.

    Meer informatie via Aad van Kessel 06-40459662 of René de Jong 06-19328453 of kantine@kdo.nl